Missio

Asiakas on kokonaisuus

Kokonaisvaltainen vastuunotto asiakkaasta on suunnittelupalveluni peruspilari. Pitkäjänteinen yhteistyö tuottaa parhaan lisäarvon. Kuuntelemalla ja kommunikoimalla yhteistyö on mukavaa ja tehokasta.

Olen useimpien asiakkaitteni luottograafikko. Luottamus on ansaittu paneutuvalla asenteella ja pitkät asiakassuhteet ovat sen paras näyttö: vanhin yhä aktiivinen asiakkuus juontuu kolmenkymmenen vuoden takaa.

Ulkoasu on viesti

Ulkoasu on aina viesti, oli sitten kyseessä pukeutuminen, presentaatio tai yritysjulkaisu. Ulkoasu viestii arvoistasi, ominaisuuksistasi ja päämääristäsi.

Graafikko antaa viestillesi visuaalisen muodon. Visuaalinen muotoilu on usein ratkaisevaa viestin välittymiseksi. Vasta muotoilu tekee tekstistä luettavan, auttaa hahmottamaan viestin sisällön ja nostaa esiin haluttuja asioita.

Viestin muotoileminen paketiksi, johon kiinnitetään huomiota ja johon tartutaan, on se lisäarvo, jonka graafikko tarjoaa. Millainen viesti olisi toimivin? Sana vai kuva? Graafikko kehittää sinulle idean, joka ei olisi tullut mieleesikään.

JUHA

Tekijä

Juha Räty (TaM) on Taideteollisesta korkeakoulusta (nykyisin osa Aalto-yliopistoa) valmistunut, poikkeuksellisen monialainen ja paljossa kokenut suunnittelija. Työhistoria kattaa muun muassa teatterivisualisoinnin ja 12 vuoden uran sisustusarkkitehtina.

J-FORM on jo vuoden 2000 alusta alkaen palvellut graafisen suunnittelun studio. Asiakkaaat ovat yrityksiä, yhteisöjä, kulttuurialan toimijoita ja julkishallintoa. Toimialat ovat vaihdelleet teollisuuskoneista tanssiteatteriin ja pääomasijoittamisesta yhteiskunnalliseen tutkimukseen.

J-FORM tmi • Y 1573547-2 • ALV-rekisteröity